King Tour Silver

Ett kompakt klubbhuvud med en något tjockare topplinje ger dig självförtroendet att våga slå slaget fullt ut. Ett extra lager av TPU på baksidan dämpar vibrationer för en ännu mjukare känsla. Det här är en klubba som hjälper dig när du är lite utanför sweet spot, men också en klubba med fantastisk respons så att du varje gång känner exakt var du träffar bollen. Köper du dessa Cobraklubbor kan du beställa gratis Arccos-sensorer genom en QR-kod på klubborna. Du får då sensorer till hela ditt set så att du automatiskt via appen Arccos Caddie kan samla in data från alla dina slag på banan och få ut massor av nyttig statistik över dina styrkor och svagheter i spelet.

Darkspeed Ls

Aerodynamiken har utvecklats med en högre bakdel och rundare kanter för att du ska få högre fart med klubban. Träffytan, PWRSHELL HOT FACE, går in under sulan för att kunna flexa mer vid låga träffar och på så sätt bibehålla längden vid tunna träffar. Baksidan av träffytan har designats med hjälp av AI så att spinn och bollhastighet ska vara så konstant som möjligt när du träffar utanför sweet spot. PWR-BRIDGE är en vikt som är placerad nära sulan och träffytan, men som samtidigt tillåter både sulan och träffytan att flexa för högre bollhastighet. I LS-modellen sitter denna vikt extremt nära träffytan. Nytt för denna modell är att Darkspeed LS har tre flyttbara vikter. Två på 3 gr och en på 12 gr. Placera den tunga vikten framtill mot hälen om du vill ha mer draw, placera den mot tån om du vill ha mer fade, eller placera den bak om du vill ha mer spinn och en mer förlåtande driver. Lägg till Cobra justerbara hosel MyFly där du kan justera loft och lie i åtta positioner (±1,5° loft), och du har en driver som du verkligen kan finjustera till din sving. Designmässigt går Darkspeed LS helt i svart med en matt krona, och levereras med premiumskaftet UST LIN-Q White 6 samt Lamkin Crossline grepp.

Tour Stand Bag 24

Med en 4-vägs topp och fullängds klubbdelare håller Cobra Tour Stand 24 dina klubbor organiserade och skyddade under hela rundan. Den generöst dimensionerade kläd-fickan gör att du enkelt kan förvara extra kläder eller andra tillbehör, medan den fleecefodrade värdefickan med låsbar funktion säkerställer att dina värdesaker är trygga. Njut av din favoritdryck på banan med den isolerade dryckesfickan som håller din dryck sval och uppfriskande. De lätta kolfiberstödbenen ger stabilitet och hållbarhet på alla typer av terräng, medan den ergonomiska 2-punkts Tour Single Strap ger optimal komfort under hela rundan.

Scotty Camerons ikonförklarade och eleganta perimeterviktade putterform har fått en finjusterad design och Super Select Newport 2 är återigen flaggskeppsmodellen för bladputterserien. Newport 2 är precisionsfräst i USA i 303 rostfritt stål med anpassningsbara sulvikter i tungsten och har kvar sin trippelsula samt är försedd med den tourinspirerade I-balkformade plumbing neck-infästningen. Den har också den nya dubbelfrästa träffytan, en fräsningsprocess som inspirerats av djupfrästa modeller, men med ett andra pass där fräsningen jämnar ut träffytans grooves, vilket ger feedback som mellanfrästa putters och en mycket konsekvent träffyta. Den nya, precisionsformade infästningen ger de olika modellerna en fräckare, industriell look samt möjliggör borttagning och fokuserad omfördelning av vikt från halsen till putterns häl och tå. Tillsammans med en strategiskt placerad skåra på modellerna med plumbing neck-infästning – positionerad för exakt justering av lie-vinkel – och Scottys kännetecken i form av större frästa prickar i hålrummet, har ytterligare vikt kunnat omfördelas noggrant för bättre prestanda.

Super Select Newport 2